Over ons

HET TEAM ACHTER grippo

GRIPPO BV is importeur en ontwikkelaar van de gepatenteerde bekerhouder. Met grip op plastic bieden wij de oplossing voor evenementen en festivals.

De GRIPPO cupholder is ontwikkeld om zachte plastic bekers, harde plastic bekers en plastic flessen bij je te dragen. De GRIPPO bekerhouder maakt het mogelijk om de transitie van wegwerpplastic naar recyclage plastic te realiseren.

Een mooi compact en strak design zorgt ervoor dat de GRIPPO bekerhouder te gebruiken is op elk kledingstuk. Je hangt de GRIPPO eenvoudig aan je broek, jurk of tas. Met een strakke grip op de plastic beker kan je met vrije handen genieten van je festival.

Glen Kalfsvel - Uitvinder van de Grippo

Glen Kalfsvel, uitvinder van de Grippo is op het idee gekomen tijdens een bezoek aan een festival in Amsterdam. Het continu vasthouden van je plastic bekertje zorgt ervoor dat je je handen niet vrij hebt. Veelal werden de plastic bekers of op de grond gegooid of belanden deze in een tas van een vriendin.

Daarom ben ik aan de keukentafel clips gaan maken om te testen welke vorm en welke materialen er nodig zijn om een goeie grip op het plastic te krijgen. Na vele prototypes had ik succes en kan ik zeggen dat ik grip heb op plastic!

Vanaf 2024 worden wegwerpbekers verboden op festivals en worden het duurzame recyclebare bekers. De uitvinding van de Grippo zorgt ervoor dat je op een comfortabele manier je duurzame beker bij je kan dragen. Dit zorgt voor veel minder afval op het festivalterrein en maakt het voor de festivalgangers eenvoudig om deze transitie te doen slagen.

Bas van der Landen - Eigenaar van Marketingbureau Basisidee

We hebben Bas benaderd en hem gevraagd of hij interesse had om een samenwerking aan te gaan om de Grippo te promoten. Bas was gelijk enthousiast en is voor ons van grote meerwaarde door zijn professionele aanpak en ervaring in de evenementenwereld. Basisidee is een professionele speler in de reclamewereld en heeft reeds mooie projecten afgerond. Met elkaar hebben wij een mooi concept bedacht, om festivals en evenementen te helpen en het plastic wegwerp probleem aan te pakken.

Wij bieden verschillende opties om de Grippo te verkopen. Van een gepersonaliseerde Grippo, voorzien van eigen opdruk, tot het verkoop op het evenemententerrein is mogelijk. Graag staan we klaar om de mogelijkheden te bespreken.

grip on and party

© Grippo 2024