Over ons

HET TEAM ACHTER grippo

Glen Kalfsvel - Uitvinder van de Grippo

Glen Kalfsvel, uitvinder van de Grippo is op het idee gekomen tijdens een bezoek aan een festival in Amsterdam. Het continu vasthouden van je plastic bekertje zorgt ervoor dat je je handen niet vrij hebt. Veelal werden de plastic bekers of op de grond gegooid of belanden deze in een tas van een vriendin.

Daarom ben ik aan de keukentafel clips gaan maken om te testen welke vorm en welke materialen er nodig zijn om een goeie grip op het plastic te krijgen. Na vele prototypes had ik succes en kan ik zeggen dat ik grip heb op plastic!

Vanaf 2024 worden wegwerpbekers verboden op festivals en worden het duurzame recyclebare bekers. De uitvinding van de Grippo zorgt ervoor dat je op een comfortabele manier je duurzame beker bij je kan dragen. Dit zorgt voor veel minder afval op het festivalterrein en maakt het voor de festivalgangers eenvoudig om deze transitie te doen slagen.

Pim van der Eng - Voormalig CEO Bamboo Import Europe BV

Glen is mijn zwager en op de dinsdagavonden komen wij met een stel vrienden samen en bespreken wij nieuwe ideeën.  Zo kwam deze unieke bekerhouder voorbij waar ik enthousiast van werd. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven, ontwikkelen en importeren van producten kan ik een mooie aanvulling zijn om er voor te zorgen dat de Grippo een succes wordt.

Een innovatief product met nog vele mogelijkheden voor de toekomst. Voor festivalorganisatoren en de evenementenbranche bieden wij een oplossing die ervoor moet zorgen, dat het doel om wegwerpbekers voor 2024 te vervangen gaat lukken. Minder plastic afval in de natuur is iets wat we allemaal willen. De Grippo maakt het mogelijk om van een wegwerpbeker een duurzame recyclebare “statiegeld” beker te maken.

Bas van der Landen - Eigenaar van Marketingbureau Basisidee

We hebben Bas benaderd en hem gevraagd of hij interesse had om een samenwerking aan te gaan om de Grippo te promoten. Bas was gelijk enthousiast en is voor ons van grote meerwaarde door zijn professionele aanpak en ervaring in de evenementenwereld. Basisidee is een professionele speler in de reclamewereld en heeft reeds mooie projecten afgerond. Met elkaar hebben wij een mooi concept bedacht, om festivals en evenementen te helpen en het plastic wegwerp probleem aan te pakken.

Wij bieden verschillende opties om de Grippo te verkopen. Van een gepersonaliseerde Grippo, voorzien van eigen opdruk, tot het verkoop op het evenemententerrein is mogelijk. Graag staan we klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

grip on and party

© Grippo 2022